Dezvăluiri

EXCLUSIV: Ce spune Plaveti despre situația CEO și ce planuri de viitor are!

Președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, Dan Iulius Plaveti, a vorbit, în exclusivitate pentru Gorjonline, despre planurile manageriale pe care le are la producătorul de energie din Gorj. Plaveti spune că situația companiei este una dificilă, însă este încrezător că va reuși să o readucă pe lina de plutire. Șeful CEO anunță că va respecta planul de restructurare pe care compania îl are și trebuie făcute investiții. „În momentul de față, rulăm diferite scenarii, să vedem care se potrivește cel mai bine. Ca plan, este foarte simplu! Trebuie să respectăm programul de restructurare. Avem un plan aprobat de Comisia Europeană, aprobat de minister, aprobat de toată lumea. Eu aș spune că, primul loc din planul respectiv, îl reprezintă investițiile pe care trebuie să le realizeze Complexul Energetic Oltenia în cel mai scurt timp, să mergem înainte cu investițiile, să le punem în linie dreaptă”, a spus Plaveti.

Situație dificilă

Plaveti spune că a mai întâlnit astfel de situații grele și în alte companii în care și-a desfășurat activitatea, însă este încrezător că va reuși să obțină performanțe. „ Da, am mai întâlnit astfel de situații. Bineînțeles că sunt încrezător, altfel, nu acceptam să vin”, a încheiat Plaveti.

Cine este Plaveti

Dan Iulius Plaveti a fost numit în Directoratul Complexului Energetic Oltenia la câteva zile după tragedia de la Cariera Jilț Sud, în care și-au pierdut viața 3 mineri. Plaveti a mai activat, în trecut, la ANRE ca și președinte, membru în Consiliul de Supraveghere al Transelectrica SA, director general al Hidroserv, dar și la Tarom, acolo unde a ocupat funcția de director general.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *