Eveniment

Femeie din Drăguțești, condamnată pentru tentativă de omor

O femeie din satul Tâlvești, comuna Drăguțești, a fost condamnată de Tribunalul Gorj la o pedeapsă de patru ani și trei luni de închisoare cu executare. Acesta și-a lovit cu un cuțit partenerul de viață, ca urmare a consumului de alcool.

„În după-amiaza zilei de 28 februarie 2024, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, a lovit puternic pe acesta cu un cuțit de bucătărie (cu lungimea lamei de circa 15 cm.) în zona pieptului (hemitorace drept) producându-i astfel o plagă înjunghiată care a necesitat 16-18 zile de îngrijiri medicale“, au stabilit anchetatorii.

Cei doi au o relație de concubinaj de șapte ani. „Potrivit polițistului din localitate, cei doi au avut în trecut numeroase conflicte produse pe fondul consumului de alcool, fiind înregistrate mai multe dosare penale înregistrate la nivelul poliției, în care bărbatul figurează ca persoană vătămată, dosare având ca obiect acte de violență comise de către inculpată la adresa acestuia, unul dintre aceste dosare făcând referire la faptul că persoana vătămată a fost tăiată la nivelul membrelor superioare cu un obiect tăietor de tipul unui cuțit. Toate aceste dosare au fost soluționate prin clasare ca urmare a retragerii plângerii de către persoana vătămată“, potrivit rechizitoriului.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *