Eveniment

Femeie din Târgu Jiu, tâlhărită în scara blocului. Ce pedepse au primit atacatorii!

Doi tineri au fost condamnați de Tribunalul Gorj pentru tâlhărie calificată. Victima celor doi este o femeie care locuiește pe strada Minerilor din Târgu Jiu și a fost atacată atunci când a vrut să intre în scara blocului. David Andrei și Marcel Flavius Ioan i-au smuls poșeta și au fugit.

„S-a reţinut că inculpatul Moise David Andrei, în seara zilei de 29.02.2024, în jurul orei 21:50, după lăsarea întunericului, împreună cu inculpatul Lupu Marcel Flavius Ioan, după ce au urmărit partea civilă pe raza municipiului Tg. Jiu, până în scara blocului de pe strada Minerilor şi în timp ce aceasta a urcat prima treaptă a scării i-a smuls cu intensitate, deşi aceasta a opus rezistenţă, poşeta din mână, în care avea documente personale, două carduri bancare şi suma de 420 de lei, timp în care inculpatul Lupu Marcel Flavius Ioan a ţinut uşa deschisă de la intrarea pe scară pentru a-şi asigura amândoi scăparea, însușindu-și amândoi poșeta cu toate bunurile menționate mai sus.
Inculpatul Moise David Andrei, în seara zilei de 29.02.2024, după comiterea infracțiunii de tâlhărie, a folosit cardul găsit în poşeta părții civile, fără consimțământul acesteia, cu scopul efectuării unor retrageri de numerar, pe care l-a introdus in ATM-ul acestei unităţi bancare situat pe B-dul Ec. Teodoroiu, tastând codul PIN pe care îl găsise notat pe o hârtie în aceeași poşetă, operațiune care nu s-a realizat întrucât cardul a rămas blocat în bancomat“, au constatat procurorii.

David-Andrei Moise a fost condamnat la doi ani și trei luni de închisoare cu suspendare, iar Marcel Flavius Ioan a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *