Actualitate

Festival cu muzică live, meșteșuguri și produse tradiționale organizat la Ţicleni

Gorjenii sunt invitaţi, în ultimul weekend din luna iulie, la Țicleni, la Berry Fest. Este vorba de un festival plin de muzică live, meșteșugari, produse tradiționale plus socializare cât cuprinde, transmit organizatorii.

Evenimentul aflat la prima ediţie se desfășoară în aer liber, pe data de 25 Iulie, începând cu ora 17:00, iar măsurile de siguranță sunt atent puse la punct, astfel încât toată lumea să fie în siguranță.

,,Sunteți pregătiți să petreceți o zi de poveste în natură? Pentru că Berry Fest își propune să te aducă împreună cu cei dragi în plantația de mure, din Țicleni, pe 25 Iulie, începând cu ora 17:00. Se anunță o zi plină de oameni cool, muzică live, meșteșugari, produse tradiționale plus socializare cât cuprinde. Așa că hai și tu să te bucuri de piesa de teatru a prietenilor de la Fabrica de Impro, de focul de tabăra și de poveștile pline de entuziasm ale antreprenorilor locali. Mai mult, te invităm să descoperi procesul prin care trece vinul din mure, de la culesul murelor din plantație, unde poți participa și tu, până la degustarea produselor din gama Abund Berry”, transmit organizatorii festivalului.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *