Monden

Fiica afaceristului Ionescu din Târgu Jiu, model cu acte la doar 10 ani! FOTO

La doar zece ani, fiica Cristini Spătar și a afaceristului din Târgu Jiu, Alin Ionescu, este model cu acte în regulă.

Cristina Spătaru face parte din categoria vedetelor consacrate din România. Muzica a adus-o pe culmile succesului, având o carieră încă din 1998, însă a ajuns în atenția tuturor și în urma divorțului de tatăl copiilor săi, afaceristul Alin Ionescu, după opt ani de căsnicie. La 49 de ani, vedeta este mama a doi copii pe care îi crește singură, reușind să se împartă cu brio între viața profesională și cea de familie. Recent, pe rețelele de socializare, artista, ca orice părinte mândru de odrasla sa, a ținut să se laude cu cea mai mare reușită a fiicei sale. Aida, la doar zece ani, spune mama sa, a urmat cursurile unei școli de model, sub îndrumarea lui Cătălin Botezatu, expert în domeniu, iar acum deja se poate lăuda cu o diplomă.

”Gata! De azi Aiduța mea e model cu diplomă. A absolvit cursurile sub îndrumarea Ralucăi Andrei și mami e tare mândră! Succes pe mai departe, puiul meu! Mulțumim Cătălin Botezatu și Raluca Andrei”, a scris Cristina Spătar pe conturile sale din mediul online.

În timp ce Aida este pasionată de modă, Albert, la 12 ani, și-a dorit să devină un bun jucător de fotbal, așa că acum tânărul deja face parte dintr-o echipă de fotbal locală. Visul său fiind acela de a face carieră în lumea sportivă.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *