Ultima oră

Fiica unui preot din Maramureş s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc. A lăsat un bilet de adio sfâșietor

Maria Tomoioagă, fiica de 18 ani a preotului din Maramureş care s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc, a lăsat un bilet de adio sfâşietor.

Maria Tomoiagă avea 18 ani și era din localitatea Moisei, județul Maramureș.

Adolescenta era fiica preotului ortodox din Moisei. Localnicii spun că ar fi fost o fată liniștită şi învăţa la o școală la Cluj Napoca.

Oamenii vorbesc că fata ar fi avut un iubit cu care familiei fetei nu ar fi fost de acord. De aceea se pare că ar fi mutat-o la școală în Cluj Napoca.

„Sper că vă veți aminti de mine.

Sper că vă veți aminti de mine în fiecare cer de la miezul nopții, în fiecare stea, în fiecare nor și în fiecare picătură de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate.

Și să nu te deranjeze toate gurile rele care vor continua să vorbească prostii despre numele meu chiar și atunci când voi fi moartă.

Păcat de ei, pentru că sufletele lor sunt făcute din venin și viețile lor sunt la fel de mizerabile ca și ale mele.

Mă vor invidia, pentru că am avut curajul să fac ceea ce nu au avut niciodată curaj.

Mă vei uita în câțiva ani. Dar nu uita niciodată că am fost înconjurată de oameni care și-au bătut joc de durerea mea, care m-au făcut să mă simt lipsită de valoare doar pentru că i-am făcut să se simtă mai bine cu ei înșiși.

Oameni care m-au părăsit când am avut cea mai mare nevoie de ei, oameni care m-au rănit doar pentru că a fost distractiv, oameni care vor fi atât de fericiți să mă vadă într-un sicriu.

Viața mea pur și simplu s-a prăbușit, în timp ce aproape fiecare persoană în care am avut încredere mi-a rupt sufletul meu bucată cu bucată, până am rămas fără nimic.

Și genul ăsta de durere a fost prea mare pentru mine. Pentru că, în cele din urmă, nu depresia sau greșelile mele m-au ucis, ci lumea egoistă și dezgustătoare în care trebuia să trăiesc.

Cu dragoste, M”

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
https://api.clevernt.com/a9087cb8-cfba-11ec-a592-cabfa2a5a2de/