Ultima oră

Filmul complet al descinderii forțelor de ordine la nunta de la hotelul lui Ștefan Mandachi din Suceava

O nuntă care avea loc în hotelul lui Ștefan Mandachi din Suceava a fost întreruptă de polițiști. La eveniment participau în jur de 150 de invitați. Proprietarul restaurantului, Ștefan Mandachi, a fost amendat cu 10.000 de lei, iar mirii au primit o sancțiune de 2.000 de lei. Ceilalți nuntași au fost doar avertizați de oamenii legii.

„La nivelul județului Suceava peste 200 de polițiști și jandarmi au acționat în sistem integrat împreună cu lucrători ISU și specialiști din cadrul DSP Suceava si ANSVSA Suceava in cadrul acțiunilor de prevenire a răspândirii SarsCov2.

Acțiunile s-au concentrat pe zonele cu incidență ridicată de infectare dar și pe zonele cu aglomerări de persoane si in stațiunile turistice.
În cadrul acțiunilor au fost obținute date și informații cu privire la organizarea unui eveniment privat (nuntă) cu participarea a cca 200 persoane într-un restaurant de pe raza municipiului Suceava.
La fața locului au fost direcționate forțe de poliţie si jandarmerie fiind identificate cca 150 de persoane care participau la o nuntă.
Evenimentul a fost oprit și au fost aplicate 154 de sancțiuni contraventionale cu avertisment dar si pecuniare in valoare de 14.000 lei atât administratorului unității economice, cât și organizatorilor și participanților pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind interdicția de organizare a evenimentelor private”, transmite IPJ Suceava.

Într-o postare pe Facebook, Ștefan Mandachi spune că deține 70 de restaurante și că a delegat managementul să se ocupe de acestea. Mai mult, a dat încă de anul trecut dispoziție ca în aceste locuri să nu se încălce nicio prevedere legală anti-covid19. În caz contrar, toți cei responsabili vor fi demiși, spune el.

În plus, el susține că în restaurant nu era nicio nuntă și c gradul de ocupare era de 26%.

„Hotelul are 3 restaurante, care trebuiesc ținute deschise conform legii pentru a putea servi clienții. Așa cum au constatat și organele de control, restaurantul era ocupat la 26%, cu respectarea distanțelor legale. Când voi ajunge la Suceava, pot pune la dispoziția tuturor imaginile, întrucât sunt în spațiu public. Din imagini veți putea observa singuri, cu ușurință că: nu exista nici formație, nici muzică, nici DJ, niciun sunet, niciun dans, nici mire, nici mireasă și se pot vedea respectarea cu sfințenie a tuturor măsurilor de distanțare”, susține Mandachi.

VIDEO: https://www.facebook.com/stiripesurse.ro/videos/133426508722025

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button