Monden

Formaţia Direcţia 5, în concert la Târgu Jiu

Trupa Direcţia 5 ajunge în oraşul lui Brâncuşi, luna viitoare. Teatrul de vară din Târgu Jiu va găzdui spectacolul în data de 6 iulie, ora 20:30. „Povestea Noastră” este numele acestui turneu pe care Direcţia 5 îl susţine, în spaţii amenajate în aer liber, în mai multe oraşe din România. Formaţia Direcţia 5 îşi va spune povestea celor 30 de ani de activitate în faţa fanilor din Târgu Jiu.

„Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut. Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru „Povestea noastră”. În acest turneu aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani plus unele noi-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi”, au transmis cei de la Direcția 5.

Cu mii de concerte la activ şi numeroase materiale discografice lansate, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România încă din ’91.

Biletele pentru concertul de la Târgu Jiu pot fi cumpărate electronic de pe site-ul www.iabilet.ro şi în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman şi pe terminalele Selfpay. Preţul unui bilet este de 80 sau 100 de lei, în funcţie de zona în care se achiziţionează locurile.

Aşezarea pe locuri se face în ordinea sosirii la categoria respectivă conform normelor de distanţare socială.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button