Monden

Fost afacerist gorjean riscă să fie dat afară de la azil. Vezi motivul!

Patronul azilului de bătrâni în care locuiește Irinel Columbeanu a vorbit despre șederea lui acolo în cazul în care se va recăsători.

În urmă cu puțin timp, Irinel Columbeanu a vorbit despre dorința lui de a se recăsători, dar și despre sentimentele pe care le-ar mai avea pentru fosta lui iubită, Oana Cojocaru. Dacă fostul om de afaceri va ajunge în fața altarului alături de tânăra de doar 26 de ani nu va mai putea locui în azilul de bătrâni, potrivit spuselor patronului. Iată de ce!

Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară de la azilul în care locuiește?

Irinel Columbeanu locuiește de mai bine de patru luni la un azil de bătrâni unde este îngrijit așa cum trebuie, având în vedere problemele de sănătate pe care le are, însă gândurile sale sunt tot la viața pe care a dus-o înainte, lipsită de griji și greutăți. Fostul milionar a dezvăluit, recent, că a reluat legătura cu una dintre fostele lui iubite, Oana Cojocaru și, alături de ea, și-a amintit ce relație frumoasă au avut, dar și câte lucruri au făcut împreună.

Fostul om de afaceri a părut hotărât să o recucerească pe tânăra cu 40 de ani mai mică decât el, însă potrivit spuselor lui nu se mai pune problema de o relație sau de un mariaj. La scurt timp după declarațiile oferite de acesta, patronul azilului în care locuiește a vorbit despre lucrurile care se vor schimba în privința lui Irinel, dacă acesta va ajunge să se căsătorească, din nou.

„Irinel Columbeanu are voie, dacă se recăsătorește, poate să mai stea la noi, în căminul de bătrâni, nu-i nicio problemă. Însă, conform normativelor, soția lui trebuie să aibă de la vârsta de 60 de ani în sus, de la vârsta pensionării, așa este acum regulamentul obligatoriu, în toate căminele de bătrâni din România. Am mai avut, în decursul timpului, și familii, le-am oferit o cameră pentru cuplu, cu televizor, frigider și, obligatoriu, cu baie personală”, a declarat Ion Cassian pentru Playtech Știri.

Irinel Columbeanu traversează o perioadă grea din punct de vedere financiar

Ion Cassian a dezvăluit că fostul om de afaceri nu reușește nici măcar să acopere chiria azilului în care locuiește din pensia pe care o încasează lunar, însă toată lumea încearcă să îl ajute. Irinel Columbeanu primește de la stat nici mai mult nici mai puțin de 1.970 de lei.

„Nu i-au mărit pensia, Irinel Columbeanu nu a beneficiat de această majorare, de la începutul anului, ca alți români. El are în prezent până în 2.000 de lei, mai exact 1.970 de lei. Cazarea la noi costă peste 4.500 de lei. O să îl ajutăm, însă, indiferent de cât primește pensie.”, a mai spus patronul azilului de bătrâni, potrivit sursei menționate anterior.

sursa: wowbiz.ro

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *