Monden

O FRUMOASĂ cântăreață din Târgu Jiu, mărturisire tristă despre divorțul părinților: „Îmi doream să am și un tată și o mamă lângă mine”

Frumoasa cântăreață, originară din Gorj, Mira a dezvăluit de curând detalii despre momentul în care părinții săi au divorțat și despre cum a afectat-o pe ea acest lucru.

Mira este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, cunoscând un succes răsunător cu piese, precum: „Inimă Nebună”, „Dragostea Nu Se Stinge” sau „Cum De Te Lasă”. Originară din orașul Târgu Jiu, Mira și-a început cariera muzicală încă de când studia la Colegiul Național „Spiru Haret”. Însă, pe atunci numele de scenă al Mariei Mirabela Cismaru era „Aria”. Recent, Mira a declarat în cadrul unei emisiuni TV detalii despre momentul în care părinții săi au decis să se despartă și să divorțeze. Acest lucru a afectat-o foarte tare la acel moment, însă acum se bucură că aceștia au luat decizia pe care au simțit-o.

„Cred că aveam vreo 5 ani când s-au despărțit. Da, nu este plăcut pentru că normal că îmi doream să am și un tată și o mamă lângă mine, să fie amândoi, să-i văd pe amândoi împreună, că se iubesc, cum vedeam la ceilalți copii/părinți. Atunci nu înțelegeam, că eram prea micuță, dar acum n-aș fi vrut ca părinții mei să fie împreună, nefericiți. Era, normal că era greu, dar eu tot veselă eram. Mi-a plăcut că mama muncea foarte mult, ea mergea la cântări, mă uitam la ea cum cânta. De acolo mi-am luat eu energia asta, să cânt și eu și să fac ce face ea.” a spus artista invitată la o emisiune TV.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button