Dezvăluiri

Fost DIRECTOR din CEO, REPLICĂ pentru fostul primar din Motru

Fostul director al Carierei Roșiuța, Constantin David, a reacționat după ce fostul primar, Dorin Hanu, l-a acuzat că calcă pe cadavre pentru a-și atinge scopurile, aluzie la faptul că a plecat din PSD să candideze la primărie din partea PMP.

Constantin David acuză că Dorin Hanu este, de fapt, cel care calcă pe cadavre și că nu este un om de echipă. Spune că din cauza sa au plecat din PSD Motru mai mulți lideri de-a lungul timpului. “A spus că nu sunt om de echipă și calc pe cadavre ca să-mi ating scopurile. Este total neadevărat. Domnul Hanu nu a făcut niciodată echipă cu oamenii pe care i-a simțit în coasta dumnealui. Din contră, dânsul a călcat pe cadavre să-și atingă scopul și aici pot să argumentez. În decursul timpului, toți cei care au fost împotriva domnului Hanu au plecat din partid: domnul Râbu, domnul Sanda, domnul Dobrică, domnul Mihăilă, doamna Khraibani, acum și eu, doamna Ghițulescu, Tutunaru. Sunt foarte mulți colegi care nu s-au mai regăsit în acest mod de conducere al domnului Hanu și au plecat din partid. Atunci, vă întrebați de ce, dacă dânsul a făcut echipă. Din contră, eu am făcut dintotdeauna echipă cu colegi. O să dau totul pe față acum. Acest om nu m-a dorit niciodată într-o funcție lângă dânsul în partid. Sunt de 25 de ani de zile în partid. A avut un stil foarte dictatorial de a ne conduce și acest lucru nu a dat rezultate și nu mai dă rezultate”, a spus candidatul Partidului Mișcarea Poppulară la Primăria Motru.

”Mi-a spus Ion Călinoiu că atât timp cât Dorin Hanu și Cosmin Morega nu dispar din PSD Motru, o să pierdem alegerile” !

De supărare că a fost atacat de Dorin Hanu, Constantin David face o dezvăluire din anul 2016, când PSD a pierdut alegerile locale la Motru în fața liberalului Gigel Jianu. Fostul director al Carierei Roșiuța susține că, la vremea respectivă, fostul președinte executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, i-a spus că atât timp cât Dorin Hanu și Cosmin Morega nu dispar din PSD Motru, partidul va pierde alegerile. „În 2016, am pierdut alegerile la funcția de primar. Eu cred că cel mai corect era ca domnul Hanu să-și fi dat demisia și să fi lăsat partidul, să-l reformăm cu oameni de valoare, oameni tineri. Vine o vreme când trebuie să faci un pas înapoi și să lași alți oameni să conducă. În permanență a dat vina pe noi, pe cei plecați din partid. În 2020, ne-a promis că o să aducă pe toți lângă dânsul, că o să facem o echipă puternică, dar nu s-a întâmplat acest lucru. Dacă era om de echipă și voia cu adevărat să facem echipă în 2020, făcea acest lucru. Îi recomand să-și dea demisia și să lase partidul în mâinile altor oameni, pentru că, de fapt, a scăpat această conducere din mână. Nu mi-am dorit să spun aceste lucruri la adresa dumnealui, dar m-a jignit. Vă dau un exemplu. În 2016, când PSD era la conducere, m-au schimbat din funcție, el, împreună cu domnul Călinoiu, de la Lupoaia m-au trimis la Roșiuța și le mulțumesc pentru acest lucru. Domnul Călinoiu mi-a spus clar atunci și mi-a recunoscut că atât timp cât nu dispare Hanu și Cosmin Morega de la PSD Motru, o să pierdem alegerile”, a conchis Constantin David.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *