Monden

Fost milionar gorjean, o nouă cucerire. Seamănă izbitor cu „scorpia de la Izvorani”

Irinel Columbeanu s-a despărțit de iubita milionară de curând și deja a făcut o nouă cucerire. Femeia cu care a plecat acesta în vacanță seamnănă izbitor cu fosta soție, Monica Gabor.

FOTO: CANCAN.RO

Irinel Columbeanu a făcut o nouă cucerire după despărțirea de Monica Gabor și de iubita milionară din Deltă. Chiar dacă nu mai are o avere impresionantă, el a plecat în vacanță la Estepona, un renumit hotel din Andalusia, unde a cunoscut-o pe o tinerică care seamănă foarte bine cu fosta soție.

„Am acceptat invitația unui prieten cu care trebuia să petrec și sărbătorile de iarnă. Dar la acea vreme nu am mai putut ajunge. A fost foarte bine. Malaga/Marbella e o zonă superbă.. M-am întâlnit acolo cu un alt prieten din copilărie, Nelu Giumba. Am fost la restaurantul lui vegan din zonă”, a povestit Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu s-a și pozat cu tânăra de origine spaniolă, asistenta unui bun prieten de-al său, chiar dacă s-a despărțit recent de iubita milionară. Fostul soț al Monicăi Gabor a recunoscut că aceasta este foarte frumoasă și că o așteaptă în România.

„Andreia este o fată extrem de frumușică și veselă. E asistenta lui Ali Benkirane, un alt prieten vechi la care m-am dus la Malaga. Ea m-a condus și la avion ca să mă îmbarc pentru cursa de la Malaga la Otopeni. O plac tare mult, e o femeie exceptională”, a mai spus Irinel Columbeanu pentru Cancan.

Irinel Columbeanu s-a despărțit de iubita milionară
Înainte de a o cunoaște pe tinerica care seamănă cu Monica Gabor, Irinel Columbeanu a încercat să aibă o relație cu o femeie de afaceri, pe care o cunoscuse în Deltă, la pensiunea unui bun prieten de-al său. Fostul milionar a povestit că aceasta nu l-a mai căutat după ce a plecat în America la fiica sa.

„A fost dragoste la prima vedere. Ani a venit aici ca și turistă. Ne-am cunoscut acum câteva zile. Este o doamnă finuță, delicată, sociabilă și foarte respectuoasă. Ea nu dorește, însă, să dea amănunte din viața sa. Mi-a atras atenția, încă, de când am văzut-o prima oară. Suntem împreună în Delta Dunării, la Periprava, la pensiunea prietenului meu, Andu Stamate. Aici totul este mirific, inclusiv compania pe care o am”, spunea Irinel Columbeanu despre cucerirea din Deltă.

sursa: evz.ro

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *