Ultima oră

Fosta Miss Ucraina s-a înrolat să apere Kievul! Cine este Anastasia Lenna?

O fostă Miss Ucraina a renunțat la rochii, bijuterii și haine scumpe și a pus mâna pe armă pentru a lupta împotriva armatei rusești care vrea să cucerească Ucraina.nastasia Lenna, gata să își apere țara - foto Instagram

Anastasia Lenna, de 31 de ani, a câștigat un concurs național de frumusețe și a devenit vedetă internațională datorită paginii ei de Instagram, urmărite de sute de mii de fani din întreaga lume.

Viața Anastasiei s-a schimbat la 24 februarie 2022
Frumoasa ucraineancă Anastasia Lenna a câștigat concursul de Miss Grand Ucraina în 2015 și a început să pozeze în diferite campanii publicitare. Treptat a devenit o răsfățată a lumii bune din Ucraina și a fost angajată de o mare companie din Turcia pe post de Manager de Relații cu Publicul. După începerea războiului din țara ei, ea a postat câteva fotografii în care ține în mână o armă Airsoft și a menționat că o va înlocui cu una adevărată pentru că ”nu mai este vremea pentru arme de jucărie”. Conform daily Star, frumoasa Anastasia a revenit în țara ei, părăsind Turcia la scurt timp după invazia rusească.

Anastasia s-a înrolat în armata ucraineană
Începând de sâmbătă 26 februarie, Anastasia a înlocuit fotografiile sexy de pe contul ei cu imagini de pe frontul din Ucraina. Șocul a fost imens pentru fani și peste 40.000 dintre aceștia și-au exprimat solidaritatea față de poporul ucrainean. Lenna a subliniat că s-a înrolat ca voluntar în armata ucraineană și va efectua misiuni de protejare a civililor și de apărare a capitalei. Ea le-a transmis personal un mesaj trupelor rusești: ”Oricine va trece granița Ucrainei cu intenția de a invada va fi ucis”. Anastasia s-a înrolat pentru că armata ucraineană e depășită numeric de cea rusă și vrea să echilibreze balanța, chiar dacă recunoaște că nu este un ”trăgător cu pușca de elită”.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button