Dezvăluiri

Fostul primar Jurebie îi „vânează” pe funcționarii din Primăria Săcelu! În live, pe Facebook!

Fostul primar al comunei Săcelu, Florin Jurebie, a pierdut alegerile de anul trecut și abia când a realizat că nu mai e decât un simplu consilier local și administrator la Boracul Vesel SRL l-a lovit spiritul civic și grija față de cetățean. Jurebie a mers, vineri, după amiaza, la finalul programului, în ziua de Sfântul Ion, să filmeze în sediu primăriei ca să le arate cetățenilor de la Săcelu că funcționarii nu respectă programul de lucru și au plecat cu toții de la serviciu. Fostul primar uită că atunci când era la cârma comunei lucrurile stăteau exact la fel, după cum îi reproșează chiar oamenii locului.

Florin Jurebie a mers la sediul Primăriei Săcelu, vineri, la ora 14,55, după cum susține în filmarea postată pe o rețea de socializare și spune că avea treabă cu personalul instituției. Fostul primar a pornit înregistrarea chiar de la intrarea în clădire și se întreba dacă va găsi vreun funcționar la birou. Sub pretextul că avea ceva ”de depus”, Jurebie a făcut turul primăriei, încercând fiecare ușă, numai că nu avea niciun document în mână, atunci când a intrat ”în cadru”, ca să-l vadă cetățenii cât de implicat este. În final, Jurebie a fost întâmpinat, la unul dintre birouri, de o funcționară, iar când i-au fost cerute documentele pentru a fi înregistrate a întrebat-o pe aceasta dacă e registrator șef, de parcă doar unui funcționar cu acest rang îi era permis să atingă documentele fostului primar.

Printre cei care au văzut filmarea n-au fost doar culegătorii de scame ai lui Jurebie, așa că unii i-au reproșat că pe mandatul său primăria era goală mult mai devreme. ”Pe mandatul tău plecau la ora 13”, a scris Florin.

În același ton a fost și întrebarea lui Florin: ”Pe vremea ta, când erai primar, era primăria plină, la ora 3, de Sfântul Ion și vinerea?”

”Este jenant ce faci, faceți lucrurile să meargă că s-a ALES praful de COMUNĂ”, a scris Dan.

Potrivit declarației de avere, Florin Jurebie a câștigat, anul trecut, o sumă consistentă din vânzarea unui teren și a unui imobil, însă nu spune moneda sumei menționată: 200.000 ?!

În rest, la capitolul venituri, în documentul menționat figurează doar salariul de primar și indemnizația, ulterioară, de ales local, așa că, Jurebie a decis să intre în afaceri, mai exact să-și deschidă un bar, și și-a înființat firma Boracul Vesel 1976 SRL, fiind asociat unic și administrator al acesteia.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Jurebie, un reclamații… nimic nu a făcut acest individ care vrea iar sa revină în primărie pentru a mai trage foloase pentru el, ca pentru locuitorii comunei ni a facut nimic. Cel mai slab primar a fost!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button