Monden

Fratele unei cunoscute influencerițe din Sadu, eliberat cu doi ani mai devreme, în dosarul tentativei de omor

Iubita fotbalistului Cristi Manea poate răsufla ușurată: fratele interlop, care a încercat să omoare un tânăr și l-a lăsat pe acesta fără un picior, a fost eliberat din pușcărie cu doi ani mai devreme.

Flavius, fratele Irinei Deaconescu, este, din nou, liber. „Admite cererea de liberare formulată de condamnatul Deaconescu Flavius Constantin, deținut în Penitenciarul Tg-Jiu. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Deaconescu Flavius Constantin, aflat în executarea mandatului nr.392/2021, emis de Judecătoria Tg-Jiu, în baza sentinţei penale nr.362/2021. Intervalul cuprins între data liberării condiționate și data împlinirii duratei pedepsei, respectiv 02.09.2024, constituie termen de supraveghere pentru condamnat”, au decis judecătorii.

De asemenea, magistrații au dispus ca fratele Irinei Deaconescu să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Gorj, să primească vizitele persoanei desemnate cu supravegherea, să anunţe orice schimbare a locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile, să comunice schimbarea locului de muncă și să ofere informaţii despre mijloacele de existenţă.

Flavius Deaconescu a fost condamnat inițial la cinci ani de puşcărie, pentru tentativă de omor, însă, după ce victima – căreia medicii i-au amputat un picior – a contestat decizia, judecătorii au majorat pedeapsa la şase ani şi opt luni. „Majorează pedeapsa aplicată inculpatului de la 5 ani închisoare la 6 ani şi 8 luni închisoare. (…) Confiscă bunurile folosite la săvârşirea faptei – un cuţit tip briceag, cu buton, aflat în plicul sigilat de MAI cu sigiliul autocolant. (…) Admite în parte acțiunea civilă promovată de partea civilă C.V.I. şi obligă inculpatul la plata echivalentului în lei la data plății a sumei de 50.000 de euro, reprezentând daune morale şi suma de 650 lei reprezentând prestaţie periodică lunară, începând cu data producerii infirmităţii fizice permanente, respectiv 1 februarie 2018”, au hotărât judecătorii, în dosarul respectiv.

Anul trecut, cumnatul lui Cristi Manea a mai primit o condamnare, pentru tulburarea liniștii publice. „Aplică pedeapsa cea mai grea de 6 ani și 8 luni la care se adaugă un spor de o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite, urmând ca inculpatul să execute o pedeapsă rezultantă de 6 ani și 11 luni, în regim de detenție”, au decis judecătorii, în cazul lui Flavius Deaconescu. Mai mult, magistrații au hotărât ca Flavius Deaconescu să nu aibă voie în cluburi, restaurante și alte localuri în care se consumă băuturi alcoolice. „Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice și de a ocupa o funcţie care implică exercițiul autorităţii de stat, dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme şi dreptul de a se afla în localuri publice unde se consumă băuturi alcoolice, pe o perioadă de 3 ani”, a stabilit instanța.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button