Politică

Fugaru, prezent la protestul AUR din Piața Universității

Consilierul local de la Târgu Cărbunești, Ion Fugaru, a fost prezent, duminică, la protestul AUR de la București. Fugaru a candidat în 2020 pe lista Partidului Puterea Umanistă (PPU), formațiune inexistentă între timp la nivelul județului Gorj, iar acum la AUR are calitatea doar de simpatizant. Asta deoarece o adeziune la acest partid i-ar pune în pericol mandatul de ales local.

Aproximativ 1.000 de oameni au participat la mitingul AUR, care a început în Piața Universității și s-a încheiat duminică seară în apropiere de Palatul Cotroceni, după ce jandarmii i-au blocat pe manifestanți. La acțiunea de protest a participat de la Gorj membri AUR dar și consilierul local de la Târgu Cărbunești, Ion Fugaru.

„Dragi prieteni, azi am participat la un protest în Bucureşti in calitate de cetățean al acestei țări si care-mi pasă de oameni. Mitingul a fost organizat de singurul partid care face opoziție în România, care a tras un semnal de alarmă guvernanților romani privind creșterea preturilor la carburanţi, gaze, curent, gaze, alimente, RCA, toate aceste creșteri lovind in buzunarul românilor. Concluzia;
România se îndreaptă spre dictatura IOHANIS – CIUCĂ-BODE, gunoaie umane ale societății românești. Nu credeam că o să am ocazia sa văd români care protestează pașnic sa fie provocați de jandarmi și polițiști dar fraierilor de aceasta dată nu le-a ieșit, pentru că din toți participanții nu au putut provoca niciunul să îi înjure sau sa le forțeze cordoanele de jandarmi ca să poată provoca infernul”, a transmis Ion Fugaru.
Prezenta acestuia la mitingul AUR demonstrează ca omul politic și-a găsit un nou partid pentru care o sa candideze in 2024. Fugaru nu a mai cochetat cu alte partide politice, în ultimii doi ani.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *