Ultima oră

Gorjeanul „Firicel” a fentat pedeapsa cu închisoarea

Pentru a patra oară în ultimii ani, actorul Cuzin Toma a fentat pușcăria, după ce a fost prins drogat. Pe 14 noiembrie, „Firicel” din „Las Fierbinți” a fost condamnat, cu amânarea pedepsei, la un an de închisoare, cu suspendare.

Adică, de fapt, nu are cazierul pătat și poate conduce în continuare, deși a fost prins la volan fără „carnet” și drogat.

„Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul TOMA CUZIN a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Constată că nu este necesară aplicarea pedepsei complementare. Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul Toma Cuzin, a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Constată că nu este necesară aplicarea pedepsei complementare. Stabileşte pedeapsa de 8 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul Toma Cuzin, a infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Constată că nu este necesară aplicarea pedepsei complementare.

Contopeşte cele trei pedepse principale aplicate inculpatului prin prezenta hotărâre şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea (8 luni), la care va adăuga sporul de o treime totalul celorlalte pedepse (1/3 din (6 luni + 6 luni)), în total pedeapsa de 1 an închisoare. Amână aplicarea pedepsei rezultante de 1 an închisoare, pe durata termenului de supraveghere de 2 ani. Cu drept de apel, în termen de 10 zile, de la comunicarea copiei hotărârii. Pronunţată prin punerea hotărârii la dispoziţia părţilor şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, conform art. 405 alin. 1 Cod procedură penală astăzi, 14.11.2022”, a decis instanța.

sursa: spynews.ro

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button