Dezvăluiri

Gorjenii revoltați! Gard metalic de doi metri, montat în Kaufland, pentru a separa persoanele vaccinate de cele nevaccinate!

Într-unul din cele mai frecventate hipermarketuri din Tg-Jiu a apărut un gard metalic care separă persoanele vaccinate anti-Covid de cele nevaccinate. Măsura a provocat indignarea gorjenilor care spun că imaginile duc cu gândul la o perioadă neagră a istoriei, nu au nicio legătură cu sănătatea sau demnitatea umană și cer desființarea acestora.

Garduri de doi metri înălțime, învelite în folie de plastic, au fost montate la hipermarketul Kaufland din Tg-Jiu. Încă de la intrare există un panou prin care clienții sunt informați cu privire la circuitul din magazine: în partea dreaptă, la spațiile comerciale cu produse nealimentare, au acces doar cei vaccinați, pe baza certificatului verde, iar prin stânga poate intra toată lumea,indiferent dacă deține sau nu certificate verde, spre zona standurilor cu produse alimentare. În două puncte al hipermarketului, gardul este înterupt pentru ca persoanele nevaccinate să aibă acces pre farmacie și toalete.

Oamenii sunt contrariați de această măsură și au reacționat vehement pe Facebook: ” E de noaptea minții! În curând, vom ajunge să fim îngropați creștinește pe bază de certificat verde”, a scris Gabriela. ”Imaginile de mai sus te duc cu gândul la perioada nazista, nu are nimic în comun cu sănătatea și nici cu demnitatea umană, cât de fără neuroni să fi să crezi că virusul lui pește prăjit, inteligent cum este el circula doar pe unde îi este permis? Dacă era despre sănătate și respect pentru clienți atunci aveau un scaner pentru temperatură, montat la intrare. Pentru modul în care au înțeles să îi respecte pe cei care, practice, îi țin în viață și le fac conturile grase. Ăștia trebuiesc boicotați!”, a precizat Adriana.

În alte orașe din țară, autoritățile au stabilit că măsura este ilegală și au cerut demontarea separatoarelor, așa că, este de așteptat ca și la Gorj instituțiile cu atribuții pe linia respectării normelor generale de protecție împotriva incendiilor sau cele care verifică respectarea prevederilor din actul normativ care prelungește starea de alertă, în privința verificării certificatului verde în centrele comerciale, să efectueze controale la hipermarketul Kaufland.

Articole asemănătoare:

3 Comentarii

  1. Ce provenienta are Kaufland? Nu cumva in mintea inaintasilor si nu numai, fantezia ariana era model de viata?

  2. Cred ca și oamenii ar putea sa numai cumpere din Kauffland sa meargă la alte magazine sa facă putina diferenta sa ramana ei cu angajații cu directorii aia nevaccinați sa cumpere din magazinul lor :)) Mare e prostia la noi in romania !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button