Dezvăluiri

LIDER, despre schimbări de șefi în CEO: Vom vedea câteva NULITĂȚI

Președintele PMP Gorj, Nicolae Davițoiu, critică dur numirile care ar urma să fie făcute începând cu data de 1 iulie la conducerea carierelor din cadrul Complexului Oltenia.

Potrivit unor informații apărute, în ultimele zile, actualii șefi de cariere, ar urma să fie înlocuiți. Astfel, Iustin Ioniță, directorul EMC Roșia Rovinari, urmează să fie numit șef al Carierei Tismana, în locul lui Gheorghe Pătruț. Ion Mogoș, șeful Carierei Roșia, va fi înlocuit în funcție cu Cosmin Trufelea. Aurel Dumitrelea, în prezent inginer șef producție la Cariera Roșia, va fi un adjunct al exploatării miniere, în locul lui Nicolae Argint. La Cariera Pinoasa, șeful exploatării, Gheorghe Mărășescu, ar urma să fie înlocuit cu Ion Borugă. Dragoș Vasile Vîgă, șeful Carierei Peșteana, ar urma să fie înlocuit cu Vasile Nanu. Nicolae Davițoiu acuză că vor fi numiți oameni în funcții, care să “servească” o anumită formațiune politică, să facă rost de fonduri pentru campania electorală. “O să așteptăm să vedem, după data de 1 iulie, și aceste mult trombițate schimbări în CEO. După părerea mea, o să vedem câteva nulități, de o să ne apuce râsul, după 1 iulie, prin funcții de conducere la CEO. Oamenii care o să servească o anumită formațiune politică, să facă rost de fonduri pentru campania electorală. Bani se rulează, în afară de salarii, mai sunt contracte destul de grase, unele dintre ele. Se semnează în fiecare săptămână contracte de miliarde, de zeci de miliarde de lei încă în CEO. Până la sfârșitul anului, până își dă obștescul sfârșit se mai învârt câteva mii de miliarde. După 1 iulie, o să vedeți câți râși, care sunt puși în anumite funcții de conducere și o să vă dați seama cam ce se vrea”, a declarat liderul PMP Gorj.

Tag-uri

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Doar cei de aceiasi calitate se recunosc intre ei ! Ras cu ras, nulitate cu nulitate ! Mai ales daca-s de „culori” diferite ! Cand nu mai ajungi la contracte grase strugirii devin acri !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close