Dezvăluiri

Primarul din Schela, amendat cu o mie de lei de către primărie! Și-a extins locuința cu încă două camere

Primăria Schela l-a sancționat pe 30 decembrie pe noul primar al localității, Deteșan Constantin Gabriel, numit în funcție abia în luna octombrie. Mai exact, primarul a fost depistat că a construit fără autorizație, lucru comunicat chiar de primăriei, Inspecției în Construcții Gorj. Edilul a fost sancționat cu o mie de lei deși controlul nu a fost unul corect deoarece s-a realizat de către viceprimar care nu avea calitatea sa execute o astfel de verificare.

Situație fără precedent la Schela, unde noul primar a călcat pe bec. Mai exact, edilul liberal și-a extins locuința din Sâmbotin cu două camere, cu o terasă și o bucătărie, plus acoperișul aferent. Totul fără autorizație de construcție.
Primarul a fost reclamat la primărie de către un cetățean care cu câteva zile în urmă fusese sancționat cu o mie de lei pentru că ar fi pus o plasa de sârmă în valoare de 200 de lei pe niște stâlpi de lemn. Sesizarea cetățeanului nemulțumit a ajuns și la Inspecția în Construcții, iar în decembrie edilul a fost sancționat de instituția pe care o conduce. Legea impune, în acest caz, amenzi cuprinse între 1.000 de lei 100.000 de lei. Primarul a fost sancționat cu minimul sancțiunii, asta de către viceprimărița cu care face echipă, la fel că și omul care și-a înlocuit gardul vechi cu unul de sârmă.
De fapt, primarul are posibilitatea și să conteste amenda în cauză și să o și câștige deoarece cea care a făcut controlul nu avea abilitate să facă verificarea și să-i aplice sancțiunea.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button