Dezvăluiri

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Groapa-i mare, casa-i mare, nici în bască nu mă doare! Fostul cantonier de Vladimir și-a tras vilă cu etaj, în mandatul de primar

În comuna Vladimir, lucrurile nu funcționează ca unse, deși fostul cantonier al primăriei, ajuns între timp primar, ar fi trebuit să fie preocupat ca în localitate să nu existe probleme. Ion Ianăși, primar liberal de un mandat, a avut însă grijă să-și termine casa cu etaj, situată la mică distanță de primărie, în timp ce în fața instituției publice a permis excavarea unei gropi de mari dimensiuni, care a rămas căscată în drum încă din martie. Dacă mai punem la socoteală că drumurile din comună sunt pline de gropi, că și-a iluminat în special casa fratelui său și că în anumite cătune edilul nu a ajuns ca să-și murdărească pantofii de praf, tragem concluzia că mandatul lui Ianăși este pozitiv doar pentru el însuși.

Liberalul Ion Ianăși a ajuns primar în vara lui 2016, până atunci el fiind angajat al primăriei, patru ani ca viceprimar, și alți ani ca și „cantonier”, mai precis actualul primar se ocupa, ca și astăzi, de angajații de la ajutor social, cei plătiți în baza Legii 416.

În cei patru ani de mandat, Ianăși a arătat doar că este vrednic să-și termine casa, o vilă cu etaj pe care a finaliza-o în ultima perioadă, completându-și proprietatea cu încă o parcelă de teren.

În ce privește munca pentru comunitate, aici lucrurile scârțâie rău. În fața primăriei drumul e jalnic, din martie edilul permițând săparea unei gropi de mari dimensiuni care nu numai că nu se mai astupă dar se continuă până în fața postului de poliție situat vizavi de primăriei. Drumurile din Vladimir sunt jalnice, în special în cel care duce spre Frasinu. În Cătunul Leurdeasa, drumul este rupt, dar primarul nici nu s-a sinchisit să treacă pe acolo în cei patru ani de mandat, localnicii fiind cei care au reparat alunecarea continuă de teren.

Edilul s-a remarcat în schimb, în mandat, cu un dosar penal de răsunet, acesta fiind trimis în judecată la Tribunalul Gorj pentru podul din Andreești, și pentru calitățile sale de reclamagiu, acesta reclamându-și vicele și încă 3 subordonați că ar fi sustras lămpile vechi ale iluminatului stradal, care zac morman și astăzi în curtea primăriei.

Mai este un lucru prin care s-a remarcat edilul, faptul că ține la domiciliu, potrivit salariaților primăriei, generatorul de curent al primăriei, cositoarea instituției și pompa de apă, toate de frică că i le fură ,,hoții”, doar el având statut de inculpat într-un dosar penal.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *