Stil de viață

Huawei MateBook D 14 este în fruntea listei în 2022

Huawei MateBook D14 este o companie de dimensiuni medii care oferă în portofoliul său de laptopuri. Este una dintre cele mai căutate în educația acasă și temele. La aproape un an de la începutul epidemiei, Huawei mate book d14 continuă să câștige popularitate în rândul utilizatorilor datorită caracteristicilor sale premium la un preț accesibil.

Proiecta:

Huawei MateBook D 14 este un computer portabil convenabil. Designul său este foarte potrivit pentru ochi; mutarea lui într-o cafenea sau bibliotecă poate face ca capul să se întoarcă. Mystic Silver al dispozitivului nostru oferă un aspect metalic de care nu veți fi descurajat atunci când încercați să-l prindeți pentru prima dată. În timp, este esențial să rețineți că acest dispozitiv este ușor de întreținut, iar aspectul său lucios nu se uzează rapid. Acest laptop subțire de 15,4 mm este o plăcere de transportat. Laptopul cântărește doar 1,38 kg.

Baterie:

Bateria de 56 Wh durează mai mult de o zi de utilizare. De asemenea, laptopul se încarcă destul de rapid cu tehnologia Huawei SuperCharge. În primul rând, puteți configura 50 la sută în doar o jumătate de oră.

 Interfață:

Apropo de porturi și butoane, Huawei MateBook D 14 nu te va lăsa indiferent. De obicei lucrez cu multe accesorii și monitoare secundare, așa că avem o gamă completă de conectori portabili cu un port HDMI, un port USB-C, o mufă audio de 3,5 mm și un combo USB Type-A. Designul cititorului de amprentă în butonul de pornire este o caracteristică ușor de utilizat și vi se va solicita să înregistrați un PIN pentru a utiliza datele biometrice. Acesta va fi un alt cod de acces la care puteți utiliza datele biometrice preferate.

 Afişa:

Lansarea panoului de afișare mat Huawei MateBook D 14 poate să nu fie doar o tăietură hardware. Acest finisaj mat poate dispersa cu ușurință lumina reflectată oferindu-vă un afișaj mai lizibil într-un mediu luminos. Laptopul FHD de 14 inchi este suficient de convingător pentru a crea documente, navigare pe web și citire acasă pentru prețul său. Desigur, și ramele sunt mici.

Putere de procesare:

Sub capota Huawei MateBook D 14 se află un chipset AMD Ryzen 7 3700U. Acest procesor mobil puternic este asociat cu 8 GB de RAM. În timp ce am folosit laptopul mult timp, nu am observat întârzieri semnificative la deschiderea aplicațiilor. De-a lungul timpului, laptopul își păstrează performanța ridicată pentru navigarea zilnică în rețelele sociale, editarea simplă a imaginilor și crearea de documente. De asemenea, puteți juca jocuri obișnuite în lateral.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *