Politică

Iată lista de consilieri județeni a PMP! Nicolae Davițoiu: Putem să îmbunătățim viața oamenilor din Gorj!

Organizația județeană Gorj a Partidului Mișcarea Populară și-a depus, marți, lista cu candidați pentru posturile de consilieri județeni. PMP îl susține pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj pe omul de afaceri Nicolae Davițoiu, fondatorul unor companii de succes care, prin activitățile sale business din ultimele trei decenii, a creat sute de locuri de muncă în județ.

 

Liderul organizației județene a PMP, Nicolae Davițoiu, țintește funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj și spune că are alături o echipă de profesioniști cu care poate schimba viața gorjenilor. De profesie inginer, Davițoiu este unul din primii întreprinzători privați de după Revoluție, iar în prezent deține afaceri în domeniul turismului, restaurantelor și media. În trecut, Nicolae Davițoiu a fost consilier local și a condus, din poziția de președinte, organizația PDL Tg-Jiu.

 

”Am văzut foarte multă lume tristă, abătută, în perioada în care am strâns semnături pentru candidaturi, ceea ce înseamnă că traiul este foarte greu în multe din localitățile acestui județ. Intru în această competiție cu speranța că putem să îmbunătățim viața acestor oameni din orașele, satele și comunele din Gorj”, a precizat Nicolae Davițoiu.

Pe lista de consilieri județeni a PMP se regăsesc, alături de Davițoiu, fostul senator Ion Rușeț,  inginerul Constantin David, fostul șef al Carierei Roșiuța, Gheorghe Davițoiu, ex-directorul Termocentralei Rovinari, inginerul Alexandru Glomnicu, juristul Călin Simionescu, medicul Traian Claudiu Constantinescu ș.a.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button