Actualitate

Iluminat modern la un liceu din Târgu Jiu!

Colegiul Național „Spiru Haret“ din municipiul Târgu Jiu beneficiază de un sistem de iluminat modern, la începutul noului an școlar.

„Iată noul sistem de iluminat de la Colegiul Național „Spiru Haret”! După cum am mai precizat, toate unitățile de învățământ din Târgu Jiu beneficiază de investiții importante, iar „Spiru Haret” a intrat într-un amplu proces de reabilitare și modernizare.

A venit rândul sistemului de iluminat, fiind înlocuită întreaga rețea. Au fost amplasați 30 de stâlpi cu lămpi moderne, pe baza de led. Am avut, bineînțeles, în vedere reducerea costurilor pentru energia electrică.

Vor urma căminul, cantina și sala de sport, iar clădirea în care au loc cursurile a fost deja reabilitată printr-un proiect în valoare de 8 milioane de lei, prin PNDL.
În cazul iluminatului, vorbim de o investiție în valoare de peste 350.000 lei, de la bugetul local, investiție care, în cifre, înseamnă 785 de metri de cablu, 30 de stâlpi metalici ornamentali, 30 de lămpi de iluminat și 785 de metri de platbandă“, a anunțat primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button