Politică

Alianță Știrbu-Romanescu-Iordache împotriva lui Vîlceanu? Ce spune primarul Târgu-Jiului!

Noul președinte interimar al PNL Gorj, vicepreședintele regional al liberalilor, Gigel Știrbu, este așteptat să vină, săptămâna aceasta, în județ.

Deputatul Gheorghe Pecingină a avansat, săptămâna trecută, scenariul unei alianțe Gigel Știrbu- Marcel Romanescu- Ion Iordache pentru a-l învinge pe Dan Vîlceanu în alegerile interne. Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, nu vrea să comenteze declarațiile vicepreședintelui PNL Gorj. Edilul anunță că, săptămâna aceasta, Gigel Știrbu urmează să ajungă la Gorj. Președintele interimar al organizației județene va trebui să constitue un Birou Politic Județean interimar, următorul pas fiind declanșarea producerilor pentru organizarea conferinței județene de alegeri. “E clar că în politică se negociază și asta voi face și eu, dar după discuțiile pe care le voi avea cu președintele interimar și cu mare parte a membrilor organizației județene. E cale lungă, eu nu pot să comentez o astfel de declarație(a deputatului Pecingină – n.r.), pot doar să mă raportez strict la ceea ce avem astăzi: un președinte interimar care are un termen pentru constituirea unui nou birou permanent județean și, ulterior, pentru organizarea alegerilor la nivelul organizației de la Gorj. Domnul Gigel Știrbu are un termen stabilit de către Biroul Permanent Național pentru a veni cu o propunere de Birou Permanent Județean, care, ulterior, să declanșeze organizarea alegerilor în organizația județeană a PNL de la Gorj. Din ceea ce știu eu, domnul Gigel Știrbu, în a doua parte a acestei săptămâni, va ajunge la Gorj pentru discuții pe care le va avea cu membrii PNL”, spune primarul Târgu-Jiului.

Revine Iordache în PNL Gorj?

Marcel Romanescu spune că decizia privind o revenire a senatorului Ion Iordache, plecat din Partidul Național Liberal la Forța Dreptei, o vor liderii PNL de la București. „Este prematur să discutăm astfel de subiecte. Prima dată, trebuie să vedem exact care este strategia noului președinte interimar, ce obiective și-a propus pentru această perioadă determinată de timp cât va conduce organizația de la Gorj. Nu vreau să fac niciun fel de comentariu legat de acest subiect (al revenirii lui Iordache – n.n). În primul rând, mă bazez pe oamenii din cadrul organizației, pe primari, pe consilieri, pe viceprimari, pe membrii de rând din PNL. În privința revenirii domnului Iordache, nu cred că eu sunt cel care trebuie să mă pronunț, discuțiile, dacă vor exista, se vor face la nivel central și eu sper ca cei de la centru să aibă înțelepciunea necesară și să găsească cea mai bună soluție pentru organizația PNL de la Gorj”, a conchis edilul.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
https://api.clevernt.com/a9087cb8-cfba-11ec-a592-cabfa2a5a2de/