Actualitate

Iluminat public modern la Turceni

Iluminatul public din orașul Turceni se află în plin proces de modernizare. În prima etapă s-au montat aproximativ 400 de lămpi de iluminat cu sursă LED. În total, 1300 de astfel de lămpi vor fi montate în perioada următoare în oraș, după ce autoritățile locale au reușit aprobarea unui proiect în valoare de aproximativ 10 miliarde de lei vechi. Contractul de finanțare va fi semnat în perioada următoare.

„O primă etapă a proiectului de modernizare a iluminatului public din orașul nostru a fost încheiată. Am reușit să montăm în jur de 400 de lămpi de iluminat cu sursă LED, restul de 900 din totalul de circa 1300 fiind deja obținute printr-un proiect finanțat de AFM, în valoare de aproximativ 10 miliarde de lei vechi. Proiectul a fost aprobat, urmând ca în scurt timp să semnăm contractul de finanțare”, a anunțat primarul orașului Turceni Cristina Cilibiu.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Inca 10 miliarde pentru cumnatul Iordache, de fapt mult mai multe pentru ca si de intretinerea iluminatului public in Turceni in urmatorii 4 ani tot firma lui Iordache se va ocupa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button