MondenUltima oră

Imagini de la parastasul de șase luni al lui Petrică Mâțu Stoian. „Mi-e tare dor de tine”

Pe data de 6 mai se împlinesc șase luni de când Petrică Mâțu Stoian a plecat dintre noi. Ieri, apropiații au organizat un parastas la Craiova, acolo unde cântărețul își doarme somnul de veci. Printre cei prezenți a fost și Steliana Sima, buna prietenă a regretatului artist.

Apropiații lui Petrică Mâțu Stoian au organizat ieri un parastas la Craiova, acolo unde regretatul artist își doarme somnul de veci, după ce pe data de 6 noiembrie 2021 cântărețul a plecat la ceruri.

Parastas de șase luni pentru Petrică Mâțu Stoian. Steliana Sima, prezentă la mormântul artistului

Se împlinesc șase luni de când regretatul artist a murit, iar cei dragi, familia și prietenii, au mers sâmbătă la mormânt acolo unde l-au comemorat, după care s-au îndreptat spre casa unde Petrică Mâțu Stoian locuia pentru a lua masa în memoria sa.

Steliana Sima a fost și ea prezentă la parastas, iar aceasta a publicat pe Facebook mai multe imagini de la Craiova. Vedeta a publicat și un mesaj emoționant pe rețelele de socializare unde precizează că îi este foarte dor de cel care i-a fost prieten o viață.

”Pomenirea de șase luni a colegului meu drag Petrică Mâțu Stoian. Greu de crezut, greu de înțeles, greu de acceptat! Mi-e tare dor de tine! Dumnezeu să-l odihnească în rândul celor drepți!”, a scris Steliana Sima pe Facebook.

De toate parastasele cântărețului s-a ocupat Doru Gușman, impresarul cântărețului, iar acesta a decis să îngrope securea războiului și cu surorile regretatului artist, după ce au avut un scandal uriaș la scurt timp după înmormântarea interpretului.

   
Sursă
spynews.ro

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *