Monden

Imagini din casa unei cunoscute târgujienece. Vila valorează peste 400.000 de euro

Octavia Geamănu și Marian Ionescu locuiesc împreună cu fiul lor, Andrei, într-o vilă care valorează 400.000 de euro. Imagini din casa fostei prezentatoare de la Antena 1.

Octavia Geamănu se simte cel mai bine acasă, unde a decorat fiecare colțișor al casei după sufletul ei. Fosta prezentatoare de la Observator și soțul ei, Marian Ionescu, locuiesc într-o vilă superbă, iar valoarea acesteia depășește 400.000 de euro.

Proprietatea este foarte spațioasă și au construit acasă propriul studio de înregistrări, unde Marian Ionescu face muzică. De asemenea, ei au acasă și un atelier de pictură.

„Pentru mine acasă este mai mult decât un loc, este un sentiment. Oricât de entuziasmată aș fi când plec undeva, nimic nu se compară cu sentimentul pe care îl am când mă întorc. E cineva care să nu simtă acel «Nicăieri nu-i ca acasă!»?“, a scris Octavia Geamănu pe Facebook.

Ce reguli are Octavia Geamănu în casă

Dacă în bucătărie nu intră prea des, fosta prezentatoare are mare grijă ca în casa ei să fie curățenie. Au și reguli în casă, toate lucrurile trebuie puse la locuri lor.

„Nu există să fie ceva care nu e pus la locul lui, este plăcerea de a trăi într-un mediu curat, ordonat și dorința de a-l învăța pe Andrei de mic cu disciplina în tot ceea ce înseamnă viață, pornind de la cum arată casa la felul în care ne purtăm cu restul lumii, pentru că cei 7 ani de acasă nu se rezumă la bun-simț, ci se rezumă la ceea ce vezi la părinții tăi, ceea ce vezi în mediul în care trăiești, acești ani sunt foarte importanți pentru mine. Pur și simplu îmi face mare plăcere să fie totul ordonat.”

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *