Ultima oră

Imagini ULUITOARE surprinse la SURVIVOR 2023: „Se freca de mine!”

Incident fără precedent la Survivor România 2023! Bianca Patrichi l-a acuzat pe unul dintre coechipierii săi de agresiune sexuală, imediat după jocul pentru recompmensă.

 

Imagini interzise minorilor la Survivor România 2023. Este scandal monstru în tabăra faimoşilor! Totul s-a petrecut în cadrul consiliului, unde Bianca Patrichi a dezvăluit o întâmplare scandaloasă, care ar fi avut loc după jocul de marți, 7 martie. Celebra coregrafă susţine că DOC a făcut un gest deplasat, în cadrul celui de-al doilea joc pentru imunitate, mai precis rapperul s-ar fi frecat cu părțile intime de posteriorul ei!

„Faptul că ea (n.r. – Crina Abrudan) se înțelege foarte bine cu DOC… nu am nicio problemă. Slavă Cerului! Două luni l-am susținut și am stat lângă DOC. Mi-a plăcut, l-am admirat, toate pe pozitiv pentru el. Chiar și atunci când restul grupului nu era de acord. La jocul pentru recompensă, cu hamurile, nu mai știu la cine stăteam să mă uit, să încurajez… și stăteam așa (n.r. – aplecată). Așa stăteam. Na, nu știu, stăteam jos, acolo, și vorbeam. Și l-am simțit cum se freacă de mine, pe DOC”, a spus Bianca Patrichi.

Din imaginile surprinse la TV, pare că DOC s-a atins cu părțile intime de posteriorul Biancăi Patrichi, intenționând să iasă mai în față, pentru a-și susține colegul din ring. Fanii acestuia susțin că artistul s-ar fi apropiat de trupul colegei sale, în mod involuntar.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *