Actualitate

Încă 20 de milioane de lei alocați de Guvern pentru municipiul Târgu Jiu

O sumă de aproximativ 20 milioane de lei a fost alocată pentru refacerea clădirilor din Târgu Jiu afectate de cutremur.
„Primim încă aproape 20 de milioane de lei (4 milioane de euro) de la Guvern pentru obiectivele afectate de cutremurele recente.
Săptămâna trecută am primit 15,5 milioane de lei, fondurile fiind direcționate cu prioritate către instituțiile de învățământ. De data aceasta vorbim de Grădinița nr.13 – „Vis de Copil”, Palatul Copiilor și, mai ales, investiții de refacere şi construire a zidului de sprijin aferent stației de tratare a apei potabile din Târgu Jiu, dar și consolidarea drumului de acces, obiective care au fost serios avariate și în cazul cărora trebuie să intervenim urgent“, a spus primarul municipiului Târgu Jiu.

Romanescu îi mulțumește unui deputat PSD

Romanescu le-a mulțumit celor care l-au ajutat, printre ei fiind și președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber: „Așa cum am mai precizat, am colaborat foarte bine cu celelalte instituții implicate și mulțumim, încă o dată, președintelui Consiliului Județean Gorj, domnul Cosmin Popescu, doamnei prefect Cristina Cilibiu, inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, domnul colonel Augustin Malacu și inspectorului șef al Inspectoratului de Stat în Construcții, domnul Camil Buzera.
Iată că și Guvernul ne-a răspuns foarte rapid și ne alocă sumele de care avem nevoie, motiv pentru care mulțumim primului ministru, domnul Nicolae Ciucă, și ministrului Dezvoltării, domnul Attila-Zoltán Cseke, dar și parlamentarilor de Gorj care ne-au fost alături, Mihai Weber și Gheorghe Pecingină!“.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *