Ultima oră

Incendiu la o pensiune

Mai mulţi turişti cazaţi într-o pensiune situată lângă un ştrand din Ocnele Mari s-au autoevacuat, vineri dimineaţa, după ce bucătăria din incinta spaţiului de agrement a luat foc, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Alarma de incendiu s-a dat în jurul orei 3,00, echipajele de pompieri ajunse la faţa locului găsind acoperişul imobilului cuprins de flăcări.

„S-au deplasat de urgenţă la locul solicitării forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ. Echipajele operative sosite la faţa locului au constatat că arde violent acoperişul bucătăriei şi un număr de 14 persoane din pensiune s-au autoevacuat (11 turişti şi trei angajaţi, toţi adulţi). Nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.

Până la stingerea incendiului, au ars acoperişul bucătăriei pe o suprafaţă de circa 70% şi mare parte din bunurile, inclusiv electrocasnice, din interiorul acesteia. Pompierii au reuşit, însă, să evacueze la timp cele cinci butelii care se aflau acolo.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *