Social

Începe Loteria Vizelor

A început Loteria Vizelor, iar înscrierile se fac exclusiv online, fără a se percepe taxe, potrivit Ambasadei SUA în România.

Formularele pot fi completate începând miercuri, 07 octombrie 2020, de la ora 19.00, ora României, până pe 10 noiembrie.

Departamentul de Stat lansează o nouă ediție a Loteriei Vizelor „Diversity Immigrant Visa DV-2022”, iar românii care visează la o viață peste ocean se pot înscrie până pe 10 noiembrie. La fel ca anul trecut, candidații trebuie să atașeze la dosar o poză recentă, fără ochelari. Participanții vor fi descalificați dacă vor trimite fotografii utilizate la edițiile precedente ale loteriei vizelor. Înregistrările pot fi trimise numai electronic, prin completarea unui formular ce se găsește pe site-ul ambasadei SUA în România. Pentru participarea la programul Loteria Vizelor nu se percepe nicio taxă. Solicitările care se califică vor fi selecţionate în mod aleatoriu de un computer. Câștigătorii vor fi anunțați tot online, anul viitor, în luna mai. Ei vor primi vize de rezidenţă permanentă în SUA.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close