Eveniment

Incredibil! Camion de Gorj, abandonat de patru ani în fața unei locuințe din Sovarna de Mehedinți

 

Proprietara unei locuințe din Sovarna, localitate din judetul Mehedinți, a făcut apel pe rețelele de socializare din Motru pentru a găsi proprietarului unui camion cu numere de Gorj, care a fost abandonat în fața locuinței sale, în urmă cu patru ani de zile. Proprietara spune că nu știe cine este deținătorul și că a făcut eforturi disperate sa îl găsească ca să mute mașina în cauză, acesta ruginindu-i la poartă. Camionul are numărul GJ 03 TLG, iar proprietarul este, anunță femeia, de negăsit din 2017. „Căutați vă rog proprietarul. Această mașină este abandonată în fața casei mele, de cel puțin 4 ani. Comuna Sovarna, sat Runc, jud MH”, a scris mehedințeanca. Mai mulți cetățeni au încercat să o ajute pe femeie sfătuind-o să ducă camionul la fier vechi.
Femeia spune chiar că primarul localității i-ar fi spus că proprietarul mașinii ar fi decedat dar, chiar și așa situația era nerezolvată. Într-un final, cineva o sfătuiește să îl caute la Padeș, iar femeia subliniază că l-a găsit, în cele din urmă, pe om.

O problema nerezolvată timp de 4 ani s-a elucidat în câteva minute după o postare pe Facebook. Asta, mai ales că acesta a luat în calcul ipoteza că mașina să fie și furata dar și ca proprietarul să fi decedat.

Este însă inexplicabil cum șoferul să fi uitat unde a parcat camionul timp de 4 ani dar, totuși… asta pare că s-a întâmplat.=

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button