Monden

Un cunoscut cântăreț din Târgu Jiu și-a cerut IUBITA în CĂSĂTORIE!

Târgujianul Emi de la Noaptea Tâziu și-a cerut iubita în căsătorie în fața camerelor de filmat, chiar dacă ea nu a fost prezentă.

Cerere în căsătorie în Asia Express! Emi și-a cerut iubita de soție în semifinala competiției. Artistul de la Noaptea Târziu nu a mai așteptat să ajungă în țară pentru a-i cere partenerei sale să-și petreacă viața alături de el. Semifinalistul a avut lacrimi în ochi când a vorbit despre iubita lui, după ce a citit o scrisoare emoționată trimisă de tânără. Cu tremur în glas, Emi a explicat publicului cât de importantă este Iuțu, așa cum îi spune el, în viața sa.

Cu prietenul său de-o viață aproape, Emi și-a făcut curaj și a rostit cuvintele ”magice” în fața camerelor de filmat. Chiar dacă știa că n-o să primească un răspuns, semifinalistul a dus la capăt cererea în căsătorie, iar Cuza i-a fost alături.

„Nu sunt bun la asta. Nu am mai făcut asta niciodată și nici nu vreau s-o mai fac. (…) Iuțu, vrei să te măriți cu mine?”, a fost modul în care concurentul a ales să pună marea întrebare. Pe contul de Instagram Cuza, prietenul lui Emi a publicat un video, dar și imagini din momentul în care iubita prietenului său a văzut cererea în căsătorie la televizor. Tânăra a spus „Da” așa că în curând cei doi vor deveni soț și soție.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button