EvenimentUltima oră

INCREDIBIL: Cine a fost de vină pentru producerea accidentului de la Runcu. Cele două femei decedate nu au avut nici o vină!

La data de 20 iunie a.c., Poliția Municipiului Targu-Jiu a fost sesizată prin apelul unic 112, despre un eveniment rutier produs pe DN 67 D Bâlta.

Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat, de 38 ani, din Municipiul Târgu-Jiu în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 67 D, din direcția Tismana – Târgu-Jiu , nu a respectat distanța regulamentară față autoturismul din fața sa, condus de un bărbat din comuna Runcu, de 68 de ani, intrând in coliziune cu acesta.

Autoturismul condus de bărbatul de 68 de ani a fost proiectat într-un autoturism ce se deplasa regulamentar pe celalalt sens de mers.

În urma coliziunii, a rezultat decesul a două femei, de 62 de ani, rănirea ușoară a alte trei femei și rănirea gravă a unui bărbatului de 68 de ani.

Persoanele decedate au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei, iar ictimele au fost transportate la Spitalul Județean Târgu-Jiu pentru a le fi acordate îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul .

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *