Dezvăluiri

CEO nu renunță deocamdată la Hostelul Maiami

Complexul Energetic Oltenia nu renunță, deocamdată, la Hostelul Maiami din Târgu Jiu. În acest sens compania a alocat fonduri pentru cumpărarea de produse alimentare. Acestea vor fi folosite pentru a asigura masa persoanelor care se vor caza la unitatea medicală sau care vor dori să servească băuturi la bar.

Hostelul Maiami este situat în centrul municipiului Târgu Jiu, pe celebra axă a operelor brâncușiene ce alcătuiesc „Calea Eroilor”. Turistul abia sosit din călătorie, poate alege un loc de odihnă din cele 64 de locuri de 3 stele (30 de camere duble și un apartament de 4 locuri). Majoritatea camerelor sunt prevăzute cu aer condiționat, baie proprie, conexiune Internet Wi-Fi, telefon, televizor, minibar. La dispoziția oamenilor de afaceri stă un apartament compus din 2 dormitoare și sală de protocol, unde aceștia își pot invita partenerii de afaceri sau pot organiza mese festive. Restaurantul de la parterul hostelului (80 de locuri) îmbină elementele bucătăriei tradiționale românești cu cele specific gorjenești. Acesta dispune de 80 de locuri.
CEO a anunțat de mai mult timp că va externaliza toate activitățile care nu au legătură cu producerea de energie electrică.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button