Monden

Îndrăgit interpret de muzică populară din Gorj a rămas fără permis. Vezi ce șofer SEXY și-a angajat!


Îndrăgitul interpret de muzică populară a rămas fără carnet. Pentru că momentan nu se mai poate urca la volan, vedeta a luat o decizie la care fanii săi nu se așteptau.

Valentin Sanfira nu a stat pe gânduri și și-a luat șofer personal, iar persoana care conduce mașina solistului nu este nici pe departe una străină.

Codruța, noul șofer personal al lui Valentin Sanfira: „Îi dau din onorariul meu”

Chiar dacă Valentin nu mai poate să își conducă bolidul, acesta trebuie să ajungă în continuare la evenimentele în cadrul cărora este solicitat.

Artistul nu are de gând să anuleze spectacolele, așa că s-a gândit la o idee cel puțin ingenioasă. Pentru că nu mai poate conduce, a rugat-o pe soția sa să preia rolul șoferului în casa lor.

Mai mult decât atât, interpretul vrea să o și răsplătească pe Codruța pentru efortul pe care îl face, prin urmare i-a promis că îi va da ei banii pe care îi încasează la cântările din această perioadă.

„Soția mea a venit să mă ajute, pentru că eu nu mai am carnetul. I-am spus să mă aducă și pe mine, să cânt și eu trei cântece și că îi dau din onorariul meu. Adică i-l dau pe tot, i l-am pus în geantă. Și eu am ajutat-o pe ea când a avut treabă. Și eu am dus-o. Mi se pare normal”, a povestit Valentin Sanfira, pentru un post de televiziune.

„Eu sunt cu mașina. Sunt șoferul de serviciu(…) E în buzunar. Și așa îmi era dator”, a completat soția sa, Codruța.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *