Monden

Irinel Columbeanu, în lacrimi, la azil, după gestul fiicei! Vezi ce a făcut Irina!

Vestea că Irinel Columbeanu este la azil a ajuns în SUA, la Irina, fiica fostului milionar, iar adolescenta a făcut un gest impresionant.

Irinel Columbeanu, după decenii în care s-a bucurat la maximum de tot ceea ce poate oferi o avere colosală, a ajuns la azil. Informațiile despre fostul milionar de la Izvorani au ajuns și în SUA, iar Irina Columbeanu a făcut un gest care l-a făcut să lăcrimeze pe fostul afacerist.

Ce a făcut Irina pentru Irinel Columbeanu! Fostul afacerist a început să plângă imediat
Fiica lui Irinel Columbeanu, Irina, împlinește 17 ani peste doar câteva luni. După ce, în ultimii ani, a locuit alături de mama sa, Monica, și de Mr. Pink, adolescenta nu a uitat totuși de clipele fericite petrecute în brațele tatălui ei, Irinel Columbeanu, la Izvorani.

Iar vestea că fostul om de afaceri a ajuns la azil a făcut-o să îi sară imediat în ajutor. Mai ales că, așa cum deja știe toată lumea, Irinel Columbeanu nu are pensie încă, deși a ajuns la 66 de ani și, acum, trăiește din ajutorul pe care unii prieteni îl oferă.

Așa că, din informațiile obținute de FANATIK, Irina Columbeanu a ”spart” pușculița și i-a trimis tatălui său niște bani. O sumă mai mult simbolică, nu una atât de mare încât să îl scape de probleme. Dar, trebuie precizat, o sumă mare pentru orice adolescent din SUA. Mai exact, vorbim de 200 de dolari.

Atunci când a văzut gestul pe care l-a făcut fiica lui, Irinel Columbeanu a rămas cu totul și cu totul impresionat. Ba chiar, dându-și seama de ceea ce înseamnă el pentru fiica sa, a început să plângă, lacrimile curând șiroaie pe obrajii îmbătrâniți de vârstă și de nesfârșitele probleme pe care le are.

SURSA: FANATIK.RO

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *