Actualitate

Întâlnire de lucru între reprezentanții AJOFM Gorj și persoanele apte de muncă din familiile beneficiare de ajutor social din Motru

Luni, la sediul Casei Multiculturale din Motru a avut loc întâlnirea reprezentanților AJOFM Gorj cu persoanele apte de muncă din familiile beneficiare de ajutor social în vederea desfășurării acțiunii ”Campaniei Naționale de verificare a stabilirii și acordării ajutorului social și pentru identificarea măsurilor de creștere a ocupării persoanelor apte de muncă”. La această întâlnire, au participat directorul AJOFM Gorj, funcționari din cadrul AJOFM, funcționari din cadrul Serviciului Asistență și Protecție socială ai primăriei Municipiului Motru și persoanele apte de muncă din familiile beneficiare de ajutor social.

În cadrul întâlnirii au fost prezentate oportunități privind calificarea în domeniul „Îngrijire spații verzi”, precum și modalități de îndrumare a persoanelor care nu au studii și cu studii între 0-4 clase în vederea includerii în programul ”A doua șansă” a Ministerului Educație. De asemenea, au fost informați și consiliați în vederea integrării pe piața forței de muncă.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button