Monden

Între 5.000 și 10.000 de EURO este TARIFUL unei artiste din Gorj pentru un program la o nuntă

Este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Cariera sa a început imediat după absolvirea Școlii Populare de Artă, unde și-a îmbunătățit consistent talentul vocal. Drept urmare, în prezent, este unul dintre artiștii care încasează onorarii deloc de neglijat pentru prestațiile la diverse evenimente, inclusiv nunți și botezuri.

Olguța Berbec, căci despre ea este vorba, se mândrește cu aproape 100 de cântece, dar și cu o colecție de 70 de costume populare frumoase, pe care le prezintă, pe rând, la evenimentele sale. Publicul adoră glasul interpretei de folclor, iar acest lucru se poate vedea și în programul artistei.

Anul 2022 s-a lăsat cu nunți din plin, iar Olguța Berbec a onorat multe dintre ele. Tarifele însă au crescut. Cei care își doresc să o aibă alături pe Olguța Berbec la petrecerile lor trebuie să scoată din buzunar o sumă deloc de neglijat.

Costul poate varia între 5.000 și 10.000 de euro, în funcție de loc și de durata programului.

În cazul în care nunta se ține “în deplasare”, Olguței Berbec trebuie să i se ofere atât cazare, cât și masă. Cererile sunt tot mai dese, iar interpreta de folclor se bucură de revenirea în forță, după pandemie. Deși veniturile Olguței Berbec s-ar fi dublat, oboseala își spune, uneori, cuvântul.

sursa: cancan.ro

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *