Dezvăluiri

Investiție de un milion de euro la Termocentrala Rovinari

Complexul Energetic Oltenia pregătește o investiție de un milion de euro pentru Termocentrala de la Rovinari. Proiectul are o valoare de 5 milioane de lei fără TVA și propune lucrări privind atenuarea zgomotului la instalația de desulfurare a gazelor umede (IDGU) aferentă blocului energetic 6 de la Sucursala Electrocentrale Rovinari – alegerea soluției tehnice, proiectare (PT, DE), furnizare, montaj și punere în funcțiune, teste de verificare. Lucrările ar putea începe chiar de anul acesta.

„Întreaga lucrare cu respectarea cerințelor din caietul de sarcini. Valoarea estimată fără TVA 5.000.000,00 RON. „Atenuarea zgomotului la instalația de desulfurare a gazelor umede (IDGU) aferenta blocului energetic nr. 6 de la Sucursala Electrocentrale Rovinari – alegerea soluției tehnice, proiectare (PT, DE), furnizare, montaj si punere în funcțiune, teste de performanta”, conform Caiet de Sarcini nr. 1324/ 26.10.2020; – Valoarea estimată fără TVA, (numai în cifre): 5.000.000,00 lei, fără TVA.”, conform Complexului Energetic Oltenia.

Termocentrala de la Rovinari este vizată de un alt program de modernizare. Grupul energetic numărul 5 este în reabilitare de mai mulți ani. Se dorește ca acesta să fie funcțional la finalul anului viitor. Va fi cel mai modern bloc energetic al companiei și va avea durata de funcționare prelungită cu peste 15 ani.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button