Actualitate

Investitor neamț, adus la Motru!

Investițiile în zootehnie, agricultură par a fi o oportunitate pentru zona Valea Motrului. Din acest motiv, la finalul săptămânii trecute, a avut loc la Consiliul Județean Gorj o întâlnire de lucru între președintele CJ, Cosmin-Mihail Popescu, viceprimarul Cosmin Morega și doctorul Kelemen Iosif, reprezentantul firmei Schaumann, firmă înființată în 1938 în Germania, cu bază de cercetare, laboratoare proprii, care produce premixuri vitamin-minerale, acidifianți, probiotice, prebiotice, inoculați și tot ceea ce ține de furajare performantă la porc, pasăre, vacă, oaie, capră.

„Vă mulțumesc pentru exprimarea dorinței de a investi în zona Motru: experiență, performanță calitate, deschidere totală și încredere!
Am încredere că vom implementa toate acestea și împreună cu Consiliul Județean până la finalul anului. Da, avem nevoie de dezvoltare economică care duce la un trai mai bun, la un loc de muncă sigur și la o altfel de abordare față de oameni, firme ce doresc să vină în zona noastră!”, a declarant Cosmin Morega, viceprimarul municipiului Motru.
Investitorul neamț a mai făcut o încercare de a investi în Motru cu doi ani în urmă.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button