Actualitate

Invitație la teatru de păpuși pentru târgujieni

Trupa de păpușari ”Pinocchio”, din cadrul Școlii Populare de Artă Târgu Jiu, invită copiii, părinții și bunici în lumea fascinată a poveștilor lui Ion Creangă. Pentru miercurea aceasta, 12 august 2020, ora 10:30, a fost aleasă piesa ”Fata babei și fata moșului”.

,,Veți avea parte de un spectacol interactiv, captivant, plin de umor și învățăminte legate de hărnicie, omenie, adevăr și dreptate. Bunătatea și modestia fetei moșului ne arată că întotdeauna faptele bune sunt apreciate și răsplătite. Dacă v-am stârnit curiozitatea, vă așteptăm cu drag la Teatrul de Vară din Târgu Jiu! Intrarea este liberă!”, au transmis repezentanții instituției.

Dacă vremea va fi nefavorabilă, spectacolul va fi amânat și reprogramat ulterior.
Rândurile pe care spectatori vor putea sta vor fi semnalizate prin marcaje de culoare VERDE. În cadrul rândurilor marcate pentru spectatori, distanța față de următorul spectator sau grup de spectatori, aparținând aceleași familii, va fi de 3 scaune (echivalentul a 2 metri).
Accesul în incinta Teatrului de Vară se va face pe poarta principală – strada Vasile Alecsandri, nr.53, iar ieșirea se va realiza pe poarta secundară – spatele Casei de Cultură.

„Dacă prezentați simptome de răceală, strănut, tuse, vă rugăm să rămâneți acasă. De asemenea, vă rugăm să aveți mască și să respectați măsurile de siguranță și distanțare socială”, au transmis reprezentanții instituției.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button