Politică

Ion Iordache – Senator PNL Gorj: „Demagogia PSD nu are limite!”

Domnilor de la PSD, lăsați vorbitul fără rost și atacurile neloiale la adresa celor care chiar au un merit în salvarea Complexul Energetic Oltenia!
✅La Tg-Jiu, Ministrul Energiei a spus ferm că nu se închide nicio centrală pe cărbune, dar social democrații insistă să-și asume merite, deși n-au mișcat un deget.
◾În disperarea lor pentru imagine, PSD-iștii uită un lucru: când au fost la guvernare nu au făcut nicio expropriere, au ținut fronturile de lucru blocate și au lăsat compania să se împrumute la bănci și să se descurce cu plata certificatelor!
✅Dacă e să fim corecți, guvernele PNL și ministrul ăsta de la energie, pe care-l tot atacă PSD, au salvat de la faliment compania printr-o infuzie masivă de 1 miliard de euro de la bugetul de stat pentru achiziția de certificate de CO2 și prin aprobarea altui miliard de euro pentru investiții în Gorj și Dolj.
Domnule Weber, dacă v-ați hotărât, în sfârșit, să faceți ceva concret pentru gorjeni, nu veșnica dumneavoastră vrăjeală:
🔸rezolvați problema legii 197 la Ministrul PSD al Muncii, domnul Budăi!
🔸demarați lucrările la drumul expres, finalizați centura și modernizați drumul Tg-Jiu- Drăgășani, că am votat toți, există fondurile și totul ține de Ministrul PSD al Transporturilor, domnul Grindeanu!
𝐏𝐒𝐃, 𝐡𝐚𝐢 𝐬̦𝐢 𝐥𝐚 𝐭𝐫𝐞𝐚𝐛𝐚̆, 𝐧𝐮 𝐝𝐨𝐚𝐫 𝐬𝐚̆ 𝐯𝐚̆ 𝐟𝐚𝐜𝐞𝐭̦𝐢 𝐢𝐦𝐚𝐠𝐢𝐧𝐞 𝐩𝐞 𝐜𝐞 𝐦𝐮𝐧𝐜𝐞𝐬𝐜 𝐚𝐥𝐭̦𝐢𝐢!”

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button