Monden

Iubita unui interpret din Târgu Jiu în rochie de MIREASĂ!

Ramona Olaru, iubita interpretului și vloggerului Adrian Popesc Cuza originar din Târgu Jiu, pare că e pregătită de un pas important.
Frumoasa blondă a luat parte la o scurtă prezentare de modă de “așa NU” a Ellidei Toma, arătându-le tuturor ce nu ar trebui să poarte la o nuntă. Ramona și-a etalat silueta suplă într-o rochie de mireasă cu multe volane. Tema de la rubrica Stil de Succes a fost nunta românească, iar ținutele purtate de Dani Oțil, Ramona Olaru, Gabriela Prisăcariu și Florin Ristei au purtat haine ce au stârnit hohote de râs.
La nunțile tradiționale românești, mireasa apare purtând o rochie de mireasă stil prințesă. Rochia nu e accesorizată cu cristale, ci cu elemente de plastic aplicate, foarte strălucitoare. Rochia are un jupon cu cercuri care îi oferă volum.
Iubita târgujianului, amuzată peste măsură de tema aleasă, a decis să posteze o fotografie pe contul său de Instagram. La descrierea pozei, diva blondă a adăugat: “Relu si Mioara la nunta visurilor lor!”. Fanii s-au amuzat teribil, iar fotografia a strâns peste 17.000 de aprecieri în doar câteva ore.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *