Sport

Jean-Willy Ngoma a fost numit director de scouting la Pandurii Târgu Jiu

Impresarul belgian Jean-Willy Ngoma a fost prezentat astăzi de către antrenorul Călin Cojocaru, în cadrul conferinţei de presă a clubului Pandurii Târgu Jiu în noua calitate oficială pe care o va avea la clubul Pandurii, aceea de director de scouting.

Antrenorul Călin Cojocaru a declarat că vrea să aducă la Târgu Jiu fotbaliștii care vor ajuta la salvarea de la retrogradare a echipei: “Se va ocupa de transferuri şi de aducerea jucătorilor la echipă. Trebuie să creem condiții mai bune la echipă și, încet-încet, să redevenim ce am fost. După cum știți, avem voie să transferăm doar jucători născuți în 2003 și mai mici. O să vină jucători de calitate, care să poată să facă față la nivelul din Liga 2. Vor fi în special jucători străini. Jucătorii vor veni începând de astăzi și pe parcursul zilelor următoare, fiindcă avem nevoie urgent. Avem un lot restrâns și nu putem să rămânem așa. Ne trebuie cel puțin 4-5 fotbaliști, dar sperăm ca 3 dintre ei să ajungă cât mai repede”.

Antrenorul Călin Cojocaru a declarat că un jucător propus de noul director de scouting a ajuns deja la Târgu Jiu. Jean-Willy Ngoma a mai colaborat şi cu alte echipe din România în calitate de impresar, fiind cel care i-a adus în România pe Moussa Sanoh (Poli Iași), Oumar Diakite (Sepsi), sau Hervin Ongenda (FC Botoșani).

   
Sursă
panduriics.ro

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *