Ultima oră

Două persoane din județul Prahova suspecte de coronavirus!

Două persoane din județul Prahova sunt suspectate de infectare cu coronavirus. În prezent, autoritățile așteaptă rezultatil analizelor. Aici vorbim despre un bărbat în vârstă de 33 de ani și de o tânără de doar 19 ani. De precizat că fata s-a aflat în perioada 21- 24 în Italia, dar avea simptome înainte de plecarea din ţară.

”Avem aproximativ 200 de persoane în autoizolare voluntară la domiciliu şi 2 cazuri suspecte. Este vorba despre un bărbat de 33 ani, aflat în autoizolare care a acuzat dureri musculare, fără febră sau alte simptome şi o domnişoară de 19 ani, plecată în Italia în perioada 21-24 februarie, cu simptome dinainte de plecare”, a declarat, joi, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniţă, desemnat să comunice datele oficiale pe tema virusului, potrivit news.ro.

De la ambele persoane au fost recoltate analize şi au fost trimise la Institutul ”Matei Balş” din Bucureşti.

Pacienta suspectă de infectare cu COVID-19 şi care a fost în Italia este internată la Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, aflată într-o clădire separată de sediul principal al spitalului şi destinată special bolnavilor presupus contagioşi.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *