Eveniment

Licitație la Motru pentru un metru pătrat de teren, neadjudecată! Două firme participante

Primăria Motru a scos la licitație un metru pătrat pentru montarea unui panou publicitar tip LED, în zona centrală a municipiului, unde firmele de specialitatea puteau să își depună oferte. Licitația a avut loc vineri, depunând oferte doar două persoane juridice din Motru, administrate de un cunoscut om de afaceri local. Din păcate, licitația nu s-a putut desfășura deoarece un dintre cele două firme avea datorii la bugetul local, lucru interzis prin caietul de sarcini.

Mai exact, UAT-ul a stipulat în caietul de sarcini că participanți sa nu aibă datorii la bugetul local, asta printre multe alte cerințe.

Având în vedere acest aspect, licitația s-a anulat, legea menționând că trebuie să fie minim doi participanți, unul fiind declasat datorita condițiilor neîndeplinite.

Rămâne de văzut când primăria va scoate din nou terenul în cauză la licitație. Se știe că se dorește că în oraș să se realizeze o astfel de investiție pentru că toate firmele și persoanele fizice să își poată face publicitate în condițiile legii.
Panoul publicitar trebuia să aibă o dimensiune de aproximativ 6 mp.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button