Dezvăluiri

Lider din CE Oltenia: Nu înțeleg de ce această doamnă încă este în poziția de director

Președintele Cartel Alfa Gorj, Alin Munteanu, crede că șefa Casei de Pensii Gorj, Vasiliana Dafinescu, ar trebui să-și dea demisia din funcție.

Alin Munteanu a reacționat după ce sute de mineri și energeticieni din Complexul Energetic Oltenia au câștigat procese cu Casa de Pensii Gorj pe Legea nr.197. Șefii instituției refuză, însă, să pună în aplicare hotărâri judecătorești.

Președintele Cartel Alfa Gorj crede că șefa Casei de Pensii Gorj, Vasiliana Dafinescu, ar trebui să-și dea demisia din funcție pentru că, în opinia sa, a făcut mult rău foștilor mineri și energeticieni care s-au plimbat prin instanțele de judecată pentru a le fi recalculate pensiile în baza Legii nr.197/2021.

“Poate tocmai ăsta este interesul, ca oamenii să piardă și timp și bani prin instanțe, dar, până la urmă, oamenii își recuperează cheltuielile de judecată pe care le plătește Casa de Pensii Gorj, bineînțeles din banii contribuabililor, pentru că nu plătește doamna directoare de acolo din buzunar. Eu nu știu de ce să-i acuz pe oamenii ăștia de la Casa de Pensii, ori de neștiință, ori de neputință, ori nu știu ce se întâmplă, atât timp cât nu pot să pună o lege în aplicare. Adică, este o lege în sensul ăsta, n-ar trebui să mai facă atâtea comentarii, să mai facă pe grozavii acolo. Nici nu înțeleg de ce această doamnă mai este director, când dumneaei ar trebui, nu să ocupe un post mai mic, din punctul meu de vedere, ar trebui să părăsească cu totul Casa de Pensii Gorj, să nu mai stea pe acolo, la cât de mult rău a putut să le facă oamenilor”, a precizat liderul sindical.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *