Politică

Lider PNL Gorj, critici la adresa premierului Ciucă: ”Îmi doresc să înțeleagă că este președintele PNL, nu vicepreședinte PSD”

Deputatul Gheorghe Pecingină susține că ar exista nemulțumiri în organizațiile PNL din țară legate de faptul că Partidul Național Liberal se comportă la guvernare ca o formațiune politică la remorca PSD.

Gheorghe Pecingină susține că liderii PNL din teritoriu îi solicită premierului Nicolae Ciucă să nu mai țină Partidul Național Liberal “la remorca PSD”. Deputatul spune că discuții pe această temă urmează să aibă loc și în cadrul Consiliului Național al Partidului Național Liberal, ce va avea loc pe data de 25 noiembrie. Gheorghe Pecingină își dorește ca Nicolae Ciucă să înțeleagă că este președintele PNL, și nu vicepreședinte sau prim-vicepreședinte PSD. “ Se știe că la nivel național există așa o animozitate tot mai mare în interiorul partidului. I se cere premierului Ciucă să nu ne mai țină la remorca PSD-ului. Noi suntem PNL-ul, totuși, și trebuie să avem personalitate. Vocea lui Dan Vîlceanu este, poate, cea mai dură, dar credeți-mă, majoritatea organizațiilor din țară asta cer. Cer ca vocea PNL-ului și principiile liberale să conteze în alianță. Să ne batem pentru ele. Nu să meargă la discuții cu principiile liberale și să se întoarcă cu ideile lui Ciolacu. Cred că ideile lui Iohannis și ale PNL-iștilor contează mai mult sau ar trebui să conteze mai mult pentru Ciucă decât ideile lui Ciolacu. Pe 25 noiembrie, va avea loc Consiliul Național al PNL. Din câte știu, și în BPN au fost unele luări de poziție tocmai pe această problemă a subordonării față de PSD. Cred că vor fi luări de poziție și la Consiliul Național. Îmi doresc ca domnul Ciucă să înțeleagă că este președintele PNL, nu vicepreședinte PSD. Dacă nu va înțelege acest lucru, vor fi probleme pentru noi, ca partid. Ne vom pierde identitatea”, a declarat Gheorghe Pecingină.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *